Råttorna lämnar det sjunkande skeppet eller…saknar vederbörande egen flytväst?

Idag meddelade den moderata riksdagsledamoten Patrick Reslow att han lämnar moderaterna och går över till Sverigedemokraterna. Vad jag kan förstå tänker han sitta kvar på sin riksdagsplats, som han fått med moderata röster. Så bara det faktum att han nu sviker sina väljare borde få honom att avsäga sig platsen..det enda moraliskt riktiga.

Han framför argumentet att Sverigedemokraterna har svaren på framtidens frågor. Ramlar nästan baklänges när jag hör detta. Har han inte läst deras budget..det har jag. På migrationsområdet är de mycket tydliga, men på integrationsområdet har man intet. Ett område som kommer att vara mycket avgörade framgent. I de andra delarna av budgeten finns starka socialdemokratiska inslag såsom höjda bidrag och skatter kopplade till mindre krav. Ja du Patrick..jag undrar hur du tänker? Du kanske skulle läst deras budget innan du bytte parti.

En bild som dyker upp hos många är att nu lämnar han det sjunkande moderata skeppet. För det första är vi inte sjunkande och med den politikutveckling som vi genomför just nu kommer vi att gå starka in i valrörelsen. Eller är det kanske så att herr Reslow lyft sitt finger i nomineringsvinden och insett att han inte får plats i det moderata gänget nästa mandatperiod…….ja undrar vad Jimmie lovat honom? Herr Reslow du får gärna bemöta mig men jag tror du kände att du saknade riksdagsplats-flytvästen……position före sak det ger ingen trovärdighet. Det är min tes och den står jag för.