(s) vill se rörlighet på våra svenska skattemedel

Partiledardebatten om EU pågår för fullt. De röda och bruna förenas genom att vilja strypa rörligheten. Utgångspunkterna är lite olika. (s) vill ge facket vetoträtt om vem som skall komma till Sverige för att arbeta medan (sd) visar sin nakna främlingsfientlighet. Rörligheten är EU:s livsnerv och stora framgångs saga. Den har uppfyllt människor drömmar om att kunna arbeta i ett annat land, skapat arbetstillfällen i Sverige och givit svenska företag svarta siffror i bokslutet.

Den rörlighet som (s) däremot vill se är rörligheten på skattepengar. Där man i sitt valmanifest vill införa en EU-skatt. Med andra ord låta våra svenska skattemedel tranporteras till Bryssel.

Som om inte,  (s) vilja att stoppa de som vill jobba från att komma hit och skicka iväg skattemedel till Bryssel, skulle räcka. Vill de, som grädde på moset, låta sig företrädas av Marita Ulvskog. En dam som inte tror på europasamarbete och med stor sannolikhet bara skulle längta hem.

Nej det är vi moderater, som helhjärtat tror på europasamarbete, som bäst företräder våra svenska intressen. Valet är ditt. Jag kommer att rösta moderat på kandidat nr 5 Cecilie Tenfjord-Toftby.

Lämna ett svar