Pressmeddelande: Cederbratt (M) vald till ledamot i Europarådets parlamentariska församling

Under tisdagen valde Sveriges Riksdag att utse Mikael Cederbratt, moderat riksdagsledamot från Vänersborg, som 1 av 6 ledamöter i den svenska delegationen till Europarådets parlamentariska församling.

– Mänskliga rättigheter och demokrati är frågor som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att få arbeta med dessa frågor inom ramen för det här uppdraget, säger Mikael Cederbratt i en kommentar till dagens val.

Mikael Cederbratt kommer även fortsättningsvis att tjänstgöra som ledamot i riksdagens socialförsäkringsutskott där han främst arbetar med migrationsfrågor.

För mer information om Europarådets svenska delegation, se länk:
http://www.riksdagen.se/templates/R_Page____1548.aspx

Lämna ett svar