Stabila finanser

Vid statsministern avrapportering från europeiska rådet kan vi konstatera att Sverige ligger i topp tre inom EU av de länder som har bäst ordning på sina finanser. De övriga två är Luxenburg och Estland. De kan inte nog poängteras att ordning och reda i de offentliga finanserna är en förutsättning för att diskutera reformer och förbättringar. Statminister uttryckte  det så att de flesta av hans kollegor får frågor om hur stora nedskärningar som måste göras och hur stora skattehöjningarna kommer att bli. Vår statsminister får frågor om vilka reformer han vill genomföra….de är skillnad det. Det är Allians som har fört Sverige i denna position genom att hålla i plånboken och tydligt driva jobblinjen. Hade de rödgröna fått bestämma hade det offrats skattepengar på alla de propåer om brandkårsutryckningar som duggade tätt när den finasiella krisen blåste som mest. Vill svenska folket ha en ljusnande framtid och en regeringsfäig regeringen är valet enkelt…ALLIANSEN

Lämna ett svar