Länge leve monarkin

Igår var hustru Annika och jag på Riksdagens konsert för vårt kungliga brudpar. En fantastisk upplevelse..vår kronprinssesa är en ung, vacker och proffsig kvinna. Hon kommer att bli en bra drottning inte minst för att en lycklig person gör ett bättre jobb och hon lyser av lycka. Min koppling till vårt kungahus är känslomässig.. jag vill ha monarki ( förutom att de gör nytta för Sverige). Ett av livets viktigaste val är när man gifter sig och det är väl om något styrt av känslor. Vi har för länge sedan lämnat resonamangs äktenskapen bakom sig. Men det har inte republikanerna gjort för de tycker att allt skall vara så rationellt. Sedan är jag helt övertygad om att ett president par inte skulle vara bättre för Sverige än vår kungafamilj. Man må vara republikan, men att media gjort ett huvudnummer av att förtroendet för monarkin minskat och vill göra sken av att stödet för republik har ökat..när vår fantastiska kronprinsessa skall gifta sig..fy skäms på er media.

Lämna ett svar